Noordzee Schoon!

Een prachtige strandwandeling vandaag op het strand van Vlieland. Het strand van Vlieland bij de Noordzee is één van de mooiste stranden van Nederland. De stranden op het eiland zijn schoon en overzichtelijk. We moeten dit samen zo houden. Er moet een collectieve bewustwording ontstaan in Nederland voor onze natuurgebieden waar iedereen veilig kan zwemmen, bewegen en recreëren.

Het Nederlands deel van de Noordzee is anderhalf keer zo groot als ons landoppervlak. Een groot stuk Nederland, dat van oudsher een belangrijke drager is van onze economie en dit in de toekomst ook zal blijven. Tegelijkertijd is de Noordzee ook ons grootste natuurgebied, rijk aan divers zeeleven. Door duurzaam gebruik van de Noordzee valt er meer winst te behalen, zowel voor de natuur als voor de mens.

#schonezee #beschermnatuurgebieden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *