14KRun: Johan Cruijff Arena

Gisteren heb ik samen met 6500 enthousiaste mensen ’14KM’ ter ere van Johan Cruijff gelopen. We gingen tijdens de run langs 14 bijzondere plekken uit het leven van Cruijff. Het ging allemaal spoedig en kwamen met trots aan bij de finish in de Johan Cruijf Arena! Hier werden we met veel enthousiasme ontvangen door het publiek en de sfeer was prachtig om te zien. Ik vind het erg betekenisvol dat al onze inspanningen geresulteerd heeft op de naamswijziging: Johan Cruijf Arena. De stad is trots op de betekenis en waarde die Johan Cruijf (sportlegende en de beste Nederlandse voetballer ooit) voor Amsterdam nalaat. Ik kijk met plezier terug op deze prachtige dag!

#14KRun

fullsizerender-47

fullsizerender-1

fullsizerender

img_6721

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *