Voor onze kinderen!

Vanmorgen in de raadscommissie Zorg en Sport hebben we o.a. gesproken over de uitvoering van mijn moties in het kader van Amsterdamse Aanpak Gezond Gewicht. Mooi om te zien dat we steeds meer kinderen vanaf groep 1 op een plezierige manier laten bewegen. Vervolgens bracht ik meteen een bezoek aan de informatiemarkt in de Stopera en heb gesproken met ouders en medewerkers. Zo’n tienduizend gezinnen uit de minima worden deze week ge├»nformeerd over gezonde leefstijl voor kinderen. Tijdens deze uitgiftedagen worden kinderen van minima gezinnen in het zonnetje gezet waarbij ze verscheidene voorlichtingsmaterialen en waterbidons krijgen. Allemaal voor onze kinderen!

img_4260

img_4253

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *