Uitzending Amsterdam FM over sport in Amsterdam

FullSizeRender (1)Vanmiddag was ik te gast bij Amsterdam FM om o.a over Sport en Obesitas te praten samen met andere gasten Simion Blom, Rob Oudkerk, Hugo van de Pol. Ik heb uitgebreid de kans gekregen om over Amsterdamse Aanpak Gezond Gewicht, Jeugdsportfonds, Visie Beweegende Stad en de ontwikkelingen rondom “Veilig Sportklimaat” te praten. Het was een leuke en waardevolle uitzending waarbij ik vooral veel voorbeelden uit de praktijk heb kunnen geven over de onderwerpen die ik boven heb genoemd. Graag breng ik de link van de uitzending onder jullie aandacht: http://www.amsterdamfm.nl/orhan-kayar-en-simion-blom-sport…/ Ten slotte is sport het ultiem middel om mensen samen te brengen. Omdat liefde en sport onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn wens ik iedereen (die het viert) nog een Happy Valentine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *