Krachtiger dan ooit!

Trots om terug te zijn en krachtiger dan ooit!

Op 20 maart zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten van Noord-Holland. Het zijn belangrijke verkiezingen want er valt echt wat te kiezen. Wij leven in een prachtige provincie, maar er zijn genoeg problemen die aangepakt moeten worden.

Veertien jaar geleden begon ik met een Amsterdamse droom in de lokale politiek. Een droom van perspectief en rechtvaardigheid, in het bijzonder voor jongeren en kinderen uit arme gezinnen. Er staan nog teveel mensen buiten hun wil aan de kant. Ik zal mede dankzij jullie warme steun altijd mijn verantwoordelijkheid nemen en strijden voor het welzijn van mensen die het minder goed hebben en vechten tegen tweedeling en verharding.

Het moet socialer, eerlijker en groener van Den Burg tot Amsterdam.

Met uw steun zal ik me sterk maken voor een mooie, eerlijke en een groene toekomst voor iedereen.

*U vindt mij op 20 maart op de lijst van de PvdA op plaats 12.*

Stem #OrhanKayar #Lijst3 #Plaats12

img_0025

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>