Finale LA League in het Olympisch Stadion

Afgelopen zaterdag mocht ik het spectaculair meidenvoetbalevenement “La League” bijwonen en met de deelnemers praten over damesvoetbal in Nederland. La League vertelt het verhaal van de waarde van voetbal voor meiden: naast beweging en plezier draagt voetbal ook bij aan hun eigenwaarde, kracht en vertrouwen. Het was mooi om te zien dat deze geweldige activiteit door meiden van jong tot oud met veel enthousiasme werd bijgewoond.

laleaugue

laleaugue-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>